Wat kun je cadeau geven voor moederdag?

Veel mensen vinden het moeilijk om een leuk cadeau voor Moederdag te bedenken, maar er zijn echt super veel leuke cadeauideeën die geschikt zijn voor Moederdag.

Moederdag bij interiorscent.nl
Moederdag bij interiorscent.nl

Onthoud dat het het belangrijkste is om iets te geven waarvan je weet dat je moeder ervan zal genieten en dat het iets is wat laat zien hoeveel zij voor jou betekent.

Hier zijn enkele cadeau suggesties van ons:

  • Bloemen: Een mooie bos bloemen is altijd een gewaardeerd cadeau voor Moederdag. Onze zijden bloemen zijn oneidig houdbaar, net als je liefde voor jouw moeder. Zelfs één enkele roos zal jouw moeder bijzonder vinden.
  • Parfum: Een flesje parfum van haar favoriete merk kan een persoonlijk en luxe cadeau zijn. Wij hebben een geweldig lekker Amber parfum, wat zeer geliefd is bij mensen die ook van amberblokjes houden.
  • Spa behandeling: Geef je moeder een verwenmoment met bijvoorbeeld een cadeaubon voor een fijne massage, manicure, gezichtsbehandeling, dagje sauna, pedicure of kapper.
  • Handgemaakte cadeaus: Maak een persoonlijk cadeau, zoals een zelfgemaakte kaart, schilderij, fotoalbum of een gepersonaliseerde mok. Altijd leuk en persoonlijk.
  • Boek of tijdschrift: Als jouw moeder graag leest, kun je een boek van haar favoriete schrijver of genre cadeau geven, of een abonnement op haar favoriete tijdschrift.
  • Kookboek: Een kookboek met lekkere nieuwe en uitdagende recepten is een geweldig cadeau, als jouw moeder van koken houdt. En misschien kun je er daarna ook zelf van meegenieten.
  • Dagje uit: Biedt haar een dagje uit aan naar een museum, pretpark, dierentuin of een andere plek waar ze van houdt. Maar wel echt gaan dan hè 😉
  • Gepersonaliseerde fotolijst: Doe een mooie foto van jullie samen of van het gezin in een fotolijst en voeg daar een lieve persoonlijk boodschap aan toe.
  • Een ontspanningspakket: Stel (zelf) een leuk pakketje samen met haar favoriete bad- en lichaamsverzorgingsproducten, een geurkaars en een boek of tijdschrift.
  • Cadeaupakket: Je kunt zelf een leuk pakket als cadeau samenstellen voor jouw moeder, maar er zijn natuurlijk ook genoeg kant en klare cadeaupakketten te koop.
  • Een zelfgemaakt diner: Kook haar favoriete maaltijd en dek de tafel extra mooi, speciaal voor jouw moeder. Laat haar lekker achteroverleunen terwijl jij heerlijk voor haar kookt. Succes gegarandeerd.
  • Dagje weg samen: Plan een dagje uit naar haar favoriete plek, zoals een museum, een restaurant, het strand of een stad. Laat haar genieten van de quality time samen met jou en de nieuwe ervaringen.
  • Een abonnement: Bijvoorbeeld op haar favoriete tijdschrift of iets waar ze van houdt, bijvoorbeeld een maandelijkse bloemen bezorgservice.
  • Sieraad: Een armband, ketting of paar oorbellen kunnen prachtige, blijvende en persoonlijke cadeau’s zijn. En je kunt er zelfs iets in laten graveren, met een speciale boodschap van jou voor haar.
  • Woonaccessoires: met een leuke accessoire voor in huis, maak je waarschijnlijk iedere moeder blij. Elke keer als zij die gekregen accessoire ziet of gebruikt, zal ze aan je denken. Bij ons kun je hele leuke cadeau’s samenstellen, met woonaccessoires en amberblokjes
  • Wellnessdag: Reserveer, voor haar of voor jullie samen, een dag in een spa- of wellnesscentrum voor ontspanning en verwennerij, of creëer je eigen spa-ervaring thuis met gezichtsmaskers, massageoliën en ontspannende muziek.
  • Boek met herinneringen: Maak een mooi persoonlijk fotoboek of schrijf een brief met herinneringen aan speciale momenten die jullie samen hebben gedeeld.
  • Bloemen- of plantenabonnement: Je kunt haar een een abonnement geven waarmee ze regelmatig een verse bos bloemen of een nieuwe plant zal ontvangen.
  • Geuren voor in huis: als je een lekker geur voor in huis cadeau geeft, dan geef je echt iets wat indruk maakt. Denk daarbij eens aan een interieurspray, geurstokjes, een geurkaars of amberblokjes.
  • Rozen of bloemen: het lijkt heel afgezaagd, maar volgens mij zijn alle moeders dol op bloemen. Je kunt je moeder vast verrassen met een mooie bos bloemen of rozen. Rond moederdag zijn er soms ook bollenvelden, waar je zelf (of samen met je moeder) de bloemen kunt gaan plukken. Zie HIER een aantal voorbeelden van pluktuinen in Nederland.
  • Dagje quality time: Plan een dag, ochtend, middag of avond waarop jullie samen iets doen wat ZIJ leuk vindt, zoals lunchen, wandelen, picknicken of naar een concert gaan. Laat haar voelen hoe speciaal ze voor jou is, door tijd met haar door te brengen.
  • Wasparfum: Tegenwoordig is er een nieuwe trend en dat is heerlijke ruikend wasparfum. Door het gebruiken van wasparfum gaat het wasgoed heerlijk ruiken en gaat zelfs het hele huis lekker ruiken na elke wasbeurt. En in combinatie met een set met drogerballen (voor in de droger) maak je het cadeau compleet.
  • High Tea: Er zijn veel restaurants die een leuke hight tea aanbieden op Moederdag, maar je kunt natuurlijk ook zelf een Hight Tea organiseren bij jou thuis. Leuke gerechten voor een hightea zijn: scones met lemoncurd en jam, muffins, brownies, cheesecake, leine gevulde hapjes en mini sandwiches. Je kunt naast thee natuurlijk ook een glas bubbels, wijn of mimosa serveren.

Wij hebben een aantal hele leuke cadeau’s en ideeën voor Moederdag:

Laten we ook de bonusmoeders niet vergeten met Moederdag!

Wil je ook een andere moeder in het zonnetje zetten? Bijvoorbeeld je bonusmoeder of een goede vriendin die ook moeder is, dan zal dat zeker gewaardeerd worden.

Maar als je zelf geen moeder meer hebt, dan kan moederdag natuurlijk ook heel pijnlijk en moeilijk voor je zijn. Probeer toch te genieten van deze mooie dag en te denken aan de mooie momenten die je met jouw moeder hebt gehad. Je kunt ook haar leven vieren op deze lentedag en even proosen op haar. Verwen jezelf bijvoorbeeld ook eens met een mooie bos bloemen, omdat jij haar kind bent.

Zoals je ziet hebben we heel veel leuke originele tips voor je en voor elk budget is er wel een leuk idee voor moederdag.

Wij hopen dat jij in de webshop van Interior Scent ook de heerlijkste geurbeleving voor jouw moeder en Moederdag kunt vinden.

Mocht er iets zijn waar je vragen over hebt, neem dan gerust contact met Manon op.

Wil je meer nieuws of inspiratie?

Volg ons op Instagram voor de mooiste inspiratie voor wasparfum, geurkaarsen, amberblokjes en nog veel meer heerlijke geuren!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, voor leuke nieuwtjes en unieke aanbiedingen!

* indicates required

Aanbevolen categorieën:

Share this post


You've just added this product to the cart:

De waardering van interiorscent.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 470 reviews.