Garantie en Retouren

Garantie en Retouren

Zichttermijn voor bestellingen 

Voor aankopen bij ons en onze externe verkopers geldt een zichttermijn van 30 dagen. De zichttermijn is de periode waarin je kunt controleren of de aankoop compleet, intact en naar wens is.

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Retourneren naar ons

Als je de aankoop van ons wilt retourneren verzoeken wij je om contact op te nemen met ons om de retourinstructies op te vragen. 

Voorwaarden voor retourneren

Let er bij het retourneren op dat de producten ongebruikt, ongewassen, onbeschadigd, compleet met accessoires/onderdelen en in de – indien redelijkerwijs mogelijk – originele verpakking worden teruggestuurd. Indien dit niet het geval is kan een eventuele waardevermindering bij jou in rekening worden gebracht. Producten waarvan de verzegeling is verbroken, kunnen niet worden geretourneerd. Als een artikel beschadigd of defect is verzoeken wij je om ons hiervan direct op de hoogte te brengen, zodat er samen met jou een oplossing kan worden besproken. Vanuit hygiënisch oogpunt kunnen wasparfums niet worden geretourneerd. Wij willen alle klanten kunnen garanderen dat zij een origineel, ongebruikt, ongeopend product van ons ontvangen.

Retourkosten voor bestellingen

Voor de meeste producten kunnen eventueel retourkosten gerekend worden. Vraag vooraf aan ons naar de eventuele kosten of voorwaarden.

Ontvangstbevestiging voor retourzending

Als wij jouw retourzending hebben ontvangen, zullen wij de terugbetaling van het aankoopbedrag automatisch in werking zetten. 

Terugbetaling van retourzending

Zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding, kan je het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending, op je bankrekening verwachten. Als je 14 dagen na je retourbevestiging nog geen geld van ons teruggestort hebt gekregen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Contactgegevens

Voor vragen over de bezorging van je bestelling kun je contact opnemen met ons.

Interior Scent 

Wateringweg 1-B28

2031 EK Haarlem

Nederland

Telefoonnummer: +31 (0) 6 29007543

Email: [email protected]

Nog niet geholpen?

Klik hier om contact met ons op te nemen.

De waardering van interiorscent.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 286 reviews.