Garantie en Retouren

Garantie en Retouren

Zichttermijn voor bestellingen 

Voor aankopen bij ons en onze externe verkopers geldt een zichttermijn van 30 dagen. De zichttermijn is de periode waarin je kunt controleren of de aankoop compleet, intact en naar wens is.

Retourneren naar ons

Als je de aankoop van ons wilt retourneren verzoeken wij je om contact op te nemen met ons om de retourinstructies op te vragen. 

Voorwaarden voor retourneren

Let er bij het retourneren op dat de producten ongebruikt, ongewassen, onbeschadigd, compleet met accessoires/onderdelen en in de – indien redelijkerwijs mogelijk – originele verpakking worden teruggestuurd. Indien dit niet het geval is kan een eventuele waardevermindering bij jou in rekening worden gebracht. Producten waarvan de verzegeling is verbroken, kunnen niet worden geretourneerd. Als een artikel beschadigd of defect is verzoeken wij je om ons hiervan direct op de hoogte te brengen, zodat er samen met jou een oplossing kan worden besproken.

Retourkosten voor bestellingen

Voor de meeste producten kunnen eventueel retourkosten gerekend worden. Vraag vooraf aan ons naar de eventuele kosten of voorwaarden.

Ontvangstbevestiging voor retourzending

Als wij jouw retourzending hebben ontvangen, zullen wij de terugbetaling van het aankoopbedrag automatisch in werking zetten. 

Terugbetaling van retourzending

Zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding, kan je het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending, op je bankrekening verwachten. Als je 14 dagen na je retourbevestiging nog geen geld van ons teruggestort hebt gekregen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Contactgegevens

Voor vragen over de bezorging van je bestelling kun je contact opnemen met ons.

Interior Scent 

Westergracht 17 rd

2013 ZJ Haarlem

Nederland

Telefoonnummer: +31 (0) 6 29007543

Email: [email protected]

Nog niet geholpen?

Klik hier om contact met ons op te nemen.