Logo DM Retail BV

Wij zijn importeur en GROOTHANDEL voor amberblokjes uit Marokko en wasparfum uit Italië

Wij –DM Retail BV– zijn gevestigd in Haarlem (vlakbij Amsterdam) en wij zijn importeur en groothandel van het grootste assortiment met originele Marokkaanse amberblokjes uit Marrakesh. Wij zijn GROOTHANDEL voor retailers/ondernemers die de geurblokjes graag willen inkopen. De amberblokjes kunnen in allerlei soorten winkels als “bijverkoop” worden aangeboden, maar ook in salons en webshops. Winkels, webshops en salons kunnen nu dus heel eenvoudig en voordelig diverse soorten amberblokjes inkopen bij ons.

Sinds begin 2022 zijn wij ook importeur van het exclusieve wasparfum merk Ventilii Milano. Deze producten zijn ook via de B2B website te bestellen.

Wij bieden ruim 60 verschillende soorten Marokkaanse amberblokjes aan tegen lage wholesale inkoopprijzen voor wederverkopers en bedrijven.

De amberblokjes zijn overal een groot succes en de verkoopmarge is zeer goed!

De geurblokjes zijn bij ons te koop per 10 stuks, maar ook nog voordeliger per 1 kilo, 5 kilo of 10 kilo (van een zelfde geur). Onze prijzen en kortingen kunnen per geur enigszins verschillen.

Uiteraard bieden wij proefmonsters van alle geuren, zodat je eerst kunt beoordelen welke geuren je zelf interessant zou vinden om bij ons in te kopen. Je kunt deze proefmonsters bestellen via de B2B website. Wij bieden de proefmonsters niet gratis aan, omdat het gewoon formaat geurblokjes zijn inclusief een mooi organza zakje en de naam van de geur. Deze geurblokjes zijn dus eventueel ook geschikt voor de verkoop aan jouw klanten.

Onze lage wholesale inkoopprijzen van onze goedkope amberblokjes geven wij aan je door, nadat wij de nodige gegevens over jou en je bedrijf hebben ontvangen via bovenstaande aanvraagformulier.

Waarom amberblokjes bij ons inkopen?

 • Bij ons heb je GEEN afname verplichting, dus ook kleine bestellingen zijn welkom.
 • Goede kwaliteit producten.
 • Zeer goede marges voor de wederverkoop.
 • Snelle levering .
 • Goede en persoonlijke service bij vragen.
 • Veel tevreden klanten (zie webwinkelkeurmerk)

Neem bij vragen ook gerust contact met ons op via [email protected]

Heb jij interesse in de inkoop en/of wederverkoop van onze populaire producten?

Als je onderstaande aanvraagformulier invult en doorstuurt, dan zullen wij je de link naar onze B2B website sturen. Wij zullen je aanvraag in behandeling nemen en zodra dat akkoord is bevonden, krijg je van ons de persoonlijke inloggegevens toegestuurd, waarmee je kunt bestellen op onze B2B website.

Aanvraagformulier

  Wij willen graag de volgende gegevens van je ontvangen:


  En leg ons in het bericht ook even uit wat voor bedrijf je hebt en in welke branche je werkzaam bent.


  Ons privacy beleid is van toepassing.

  De waardering van interiorscent.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 480 reviews.