Wat is een wasparfum?

De wasparfums die wij aanbieden zijn een toevoeging voor in je wasmachine, die een overheerlijke geursensatie geven aan al je wasgoed. Doe een beetje wasparfum in het wasverzachter bakje van de wasmachine en je kunt daarna dagenlang genieten van een overheerlijk geurende en schone was.

Veel wasmiddelen die tegenwoordig in de winkel worden verkocht ruiken al redelijk lekker en fris, maar de geur blijft meestal helaas niet zo heel erg lang hangen in je kleding, lakens en handdoeken. Maar als je een klein beetje wasparfum van Horomia toevoegt aan je vuile was, dan blijft je wasgoed nog langer heerlijk en fris ruiken.

Hoe kun je onze wasparfums gebruiken?

Je kunt de wasparfum gebruiken zowel voor wassen in de wasmachine als voor wassen op de hand. De wasparfums zijn geschikt voor alle soorten stof. Het is een geconcentreerd product, en je moet de fles goed schudden voor gebruik.

Machine was
Je kunt 10 tot 20 ml wasparfum in het bakje gieten wat bestemd is voor de wasverzachter. Je kunt het beetje wasparfum eventueel mengen met wat water. Het is belangrijk dat je het wasparfum echt in het bakje voor de wasverzachter doet, zodat het wasparfum tijdens het wassen op het juiste moment aan het wasgoed wordt toegevoegd, voor het beste geur resultaat. Onze wasparfums zijn geschikt voor zowel de witte als de gekleurde was.

Handwas
Je kunt 10 tot 20 ml wasparfum, samen met je handwasmiddel, toevoegen aan 5 liter warm water. Als je klaar bent met het wassen moet je het schone wasgoed goed met water uitspoelen, zoals je normaal ook zou doen bij een handwas. Gebruik eventueel handschoenen ter bescherming van de handen. Onze wasparfums zijn geschikt voor zowel de witte als de gekleurde was.

Tip voor de wasdroger
Je kunt een paar druppeltjes wasparfum op een droog doekje of op een drogerbal doen en dat samen met je natte wasgoed in de droger stoppen (op het droogprogramma wat je normaal ook gebruikt). Ten eerste gaat het in je huis nog lekkerder ruiken dan normaal als de droger aan staat, maar je droge was ruikt nu ook nog lekkerder en sterker dankzij het doekje wat je erbij hebt gestopt met wat extra wasparfum.

  • Veel wasparfums die wij in de webshop verkopen zijn niet getest op dieren
  • De meeste wasparfums die wij in de webshop verkopen bevatten geen ggo’s, zware metalen nikkel, lood, chroom, kwik, arsenic, cadmium, bse-tse / dioxine pcbs en residuele oplosmiddelen.

Nieuwsgierig naar onze wasparfums?

Mocht je nieuwsgierig zijn geworden naar de fantastische geur van onze wasparfums, aarzel dan niet en bestel ze gewoon. Grote kans dat je daarna verslingerd bent aan de geur, zoals zoveel anderen. Als je de wasparfums al kent en enthousiast bent, dan weet je dat je ze vanaf nu bij ons kunt bestellen. Wij verzenden je bestelling meestal binnen 1-2 werkdagen.

Ik ben uiteraard ook heel benieuwd wat jij vindt van de wasparfums en de verschillende geuren. Ik zou het heel leuk vinden als je jouw ervaring in een review zou willen delen bij de wasparfums op onze website.

Alvast bedankt voor je aankoop en mocht je vragen hebben dan kun je ze altijd aan mij stellen.

Warme groet,

Manon

www.interiorscent.nl

Klik op de afbeelding om al onze wasparfums te bekijken:

Share this post


You've just added this product to the cart:

De waardering van interiorscent.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 462 reviews.