Amberblokjes Groothandel

Interior Scent is groothandel voor de originele amberblokjes uit Marrakech/Marokko

Wij importeren de amberblokjes zelf uit Marrakesh-Marokko en wij hebben inmiddels met 33 verschillende geuren het grootste assortiment originele amberblokjes in Nederland en België. Wij zijn ook GROOTHANDEL voor retailers die de geurblokjes graag willen gaan verkopen. De amberblokjes kunnen in allerlei soorten bedrijven en winkels als “bijverkoop” worden aangeboden, maar ook in salons en webshops. Ondernemers kunnen heel eenvoudig en voordelig diverse soorten amberblokjes inkopen bij ons.

Heb jij interesse in de inkoop en wederverkoop van onze amberblokjes?

Stuur ons vrijblijvend je aanvraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Wij willen graag de volgende gegevens van je ontvangen:


  En leg ons in het bericht ook even uit wat voor bedrijf je hebt en in welke branche je werkzaam bent.


  Wij bieden enorm veel verschillende soorten Marokkaanse amberblokjes aan tegen wholesale inkooptarieven.

  Uiteraard hebben wij proefmonsters van alle geuren, zodat je eerst kunt beoordelen welke geuren je zelf interessant zou vinden om bij ons in te kopen. Je kunt deze proefmonsters bestellen via de B2B website. Wij bieden de proefmonsters niet gratis aan, omdat het normaal formaat geurblokjes zijn inclusief een mooi organza zakje en de naam van de geur. Deze geurblokjes zijn dus eventueel ook geschikt voor de verkoop aan jouw klanten.

  Lees hier meer over het gebruik van en “de magische geur van amberblokjes” (ter informatie voor jezelf of voor je klanten).

  Wij hanteren een lage inkoopprijs voor de amberblokjes

  Wij bieden alle geuren amberblokjes aan per 10 stuks/geurblokjes per geur, en een aantal geuren zijn nòg goedkoper als je ze inkoopt per 1 kilo, 5 kilo en/of 10 kilo.

  Wij bieden alle soorten amberblokjes aan retailers voor lage inkoopprijzen. Onze wholesale inkoopprijzen van onze goedkope amberblokjes geven wij aan je door, nadat wij de nodige gegevens over jou en je bedrijf hebben ontvangen. Als je bovenstaand de aanvraag invult en doorstuurt, dan zullen wij je de link naar onze B2B website sturen. Als we jouw aanmelding hebben goedgekeurd zal je van ons de inloggegevens toegestuurd krijgen zodat je kunt inloggen en bestellen op onze B2B website.

  Neem voor vragen gerust contact met ons op via [email protected]

  Share this post


  You've just added this product to the cart:

  De waardering van interiorscent.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 462 reviews.