Over InteriorScent

INTERIOR SCENT is in 2020 ontstaan vanuit een grote passie voor GEUREN voor elk interieur. Wij zijn gestart met de import van de echte originele amberblokjes en later hebben wij ook geurstokjes, geurkaarsen en interieurparfums toegevoegd aan het assortiment.

Begin 2021 zijn wij ook van start gegaan met onze GROOTHANDEL, waar ondernemers een groot deel van ons mooie assortiment kunnen inkopen voor onder andere de wederverkoop. Ondernemers kunnen onze mooie producten nu heel eenvoudig en voordelig inkopen via onze aparte B2B webshop met uiteraard B2B prijzen (klik hier voor de B2B website). Maar resellers kunnen onze producten ook online bestellen via AnkorStore en OrderChamp.

Wij proberen mooie merken en producten aan te bieden, met een goede kwaliteit en luxe uitstraling. Geuren voor in elk interieur, of dat nu je huis is of je winkel, kantoor, salon, toilet, kledingkast, auto, slaapkamer, etc. De mogelijkheden voor de interieurgeuren zijn oneindig.

Naast onze eigen webshop interiorscent.nl is ons assortiment ook te bestellen via blokker.nl – bol.com (België en Nederland) en Amazon.nl

Ik hoop dat je in de webshop van InteriorScent.nl ook de heerlijkste geuren voor jouw interieur of bedrijf kunt vinden.

Na een aankoop hopen wij uiteraard dat je tevreden zult zijn. Mocht er iets zijn waar je vragen over hebt, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Breng ook eens een nieuwe geur in je interieur en bestel deze bij InteriorScent.nl

Met vriendelijke groet,
Manon & team InteriorScent

De waardering van interiorscent.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 356 reviews.