Over Manon

Ik ben Manon en ik woon aan de rand van het prachtige Haarlem, vlakbij de duinen van Zandvoort en we kunnen zo het centrum van Haarlem in lopen.

Midden in de Corona crisis verloor ik mijn baan. Dat is op zich niet zo heel erg, maar het was bijna onmogelijk om een leuke geschikte nieuwe baan te vinden in deze tijd. En ik ben niet een type dat erg goed zonder baan kan leven, ik heb een doel nodig, ik wil ergens aan bij kunnen dragen, ik wil iets nuttigs doen, ik wil gewaardeerd worden voor mijn werk en na een dag werken met een voldaan gevoel naar huis gaan.

Vanuit die situatie ben ik gaan bedenken waar mijn passies liggen, waar ik blij van word en waar ik energie van krijg. Misschien was omscholen wel een optie voor mij, gewoon iets heel anders gaan doen dan ik al die jaren deed…. Toen ik alles ging opschrijven kwamen de antwoorden gelukkig al snel. Ik word blij van zakelijke dingen zoals om te ondernemen en systemen/processen op te zetten of te verbeteren (of dat nu voor mijzelf is of voor een werkgever). Maar ik merkte dat ik vooral heel blij word van gewone huiselijke dingen zoals GEUREN…..de geur van pas gewassen wasgoed, de frisse geur van de zee en het bos, de geur van een heerlijke maaltijd, de geuren van een pas schoongemaakt huis, een heerlijk parfum, etc.

Ik merkte dat ik onbewust een passie heb voor GEUREN….. Hoe kon ik dat zelf eerst niet zien?! Ons hele huis staat namelijk vol met geurkaarsen, geurstokjes, amberblokjes, aromatische olie, interieurparfums, etc. Als ik een geur in een winkel tegenkom, moet ik altijd wel iets meenemen naar huis…

Vanuit die passie voor geuren heb ik besloten om een webshop op te zetten met geuren voor in elk interieur, of dat nu je huis is of je winkel, kantoor, salon, toilet, kledingkast, auto, slaapkamer, etc. De mogelijkheden voor de interieurgeuren zijn oneindig.

Ik hoop dat je in de webshop van InteriorScent ook de heerlijkste geurbeleving voor jouw interieur kunt vinden. Breng ook eens een nieuwe geur in je interieur en bestel deze bij InteriorScent.nl