De collectie van Côte Noire haalt de beste elementen uit de hele wereld en combineert ze tot prachtige en luxueuze product

Deze geuren van Cote Noire zijn geïnspireerd op het idyllische platteland van Charente, waarbij elke geur een portret van het traditionele Franse leven probeert vast te leggen. De geuren omvatten patisserie favorieten, geurige theesoorten, sappig fruit en verleidelijke bloemen.


Geïnspireerd door het provinciale dorpsleven, hebben we een reeks volle geuren gecreëerd die patisserie favorieten combineren met sappig fruit en bloemen. De geuren in het Cote Noire-assortiment zijn geïnspireerd op het idyllische platteland van Charente, waarbij elke geur een portret van het traditionele Franse leven probeert vast te leggen.

De geuren omvatten patisseriefavorieten, geurige theesoorten, sappig fruit en verleidelijke bloemen.

Het heeft een heerlijke geur wanneer het niet brandt en het zal gedurende de hele brandtijd geur blijven verspreiden.

Cognac & Tabacco / Cognac Et Le tabac – Een warm aroma rijk aan de geur van leer en sigaren – de perfecte geur om een ​​avond af te ronden. Noten van bergamot en nootmuskaat, cederhout en oud leer, afwerking in een basis van musk, tabak en cognac.

French Morning Tea / Thé du Matin Francais – Deze heerlijke geur combineert de topnoten van zwarte thee, hartnoten van cederhout en gemaaid gras met basisnoten van zachte amber en oosterse lelie.

Jasmin Flower Tea/ Fleur de the au Jasmin (Jasmijnbloemthee) – Een unieke fusie van jasmijn, muskusroos, hibiscus en geplette groene bladeren. Geïnspireerd door gevlekt zonlicht op een wit bloeiende tuin, zal deze aromatische geur je kamer vullen en je zintuigen prikkelen.

Persian Lime / Citron vert a la mandarine – Intense limoengeur verzacht door mandarijnbloem en hints van Arabische kruiden. De perfecte geur om de zintuigen te verfrissen en elke ruimte op te laten leven.

Pink Champagne / Champagne Rosé – Deze frisse, fruitige geur is een feest van geur die gegarandeerd van elke dag een speciale dag maakt. sprankelende tonen van aardbei, hartnoten van bramen met aanhoudende basisnoten van Pinot Noir-druif.

Private Club / Club Privé – Ge geur is warm, complex, suggestief. De perfect vermengde geur neemt je mee naar een met eiken beklede clubkamer met diepe leren banken rondom een ​​knapperend haardvuur. Topnoten van peperkorrels en kruidnagelknoppen. Midden noten van oud leer, eikenhout en patchouli afgerond met basisnoten van tabak en musk.

Prosecco / Mousseux Blanc – Een frisse fruitige geur met topnoten van Perzische vijg, midden tonen van zwarte bes en basisnoten van muskusbloem. Dit is de perfecte geur voor een feest.

Rose Petal / Petale de Rose – Jonge en geurige rozenblaadjes opgewarmd door de middagzon. Topnoten van roze roos gelaagd met tonen van pioenroos en iris. Een frisse, onschuldige geur getemd met aanhoudende tonen van hibiscus.

Summer Pear / Poire d’Ete (zomerpeer) – Deze sprankelende geur heeft tonen van perenbloem en rijpe jeneverbessen op een rijke basis van perennectar. U zult genieten van deze heerlijke, opbeurende geur.

White Garden / Jardin Blanc – Een unieke fusie van jasmijn, muskusroos, hibiscus en geplette groene bladeren. Geïnspireerd door gevlekt zonlicht op een wit bloeiende tuin, zal deze aromatische geur je kamer vullen en je zintuigen prikkelen.

You've just added this product to the cart:

De waardering van interiorscent.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 357 reviews.